DUVEL MOORTGAT

DUVEL MOORTGAT

Brouwersgroep

  • Extra Large Partner

De vierde generatie van de familie Moortgat heeft voortdurend geïnvesteerd in de brouwerij met als doel: hoge kwaliteit behouden én nog verbeteren. Die zin voor kwaliteit is onlosmakelijk verbonden met een passie voor het brouwersvak.

In de geschiedenis van ons familiebedrijf staan kwaliteit, vakmanschap en pioniersgeest centraal.

De consument top-bieren bieden, dààr gaat het om. Brouwmethode, gemotiveerde creatieve medewerkers, partners, grondstoffen, de beste apparatuur en techniek, ... alles draagt bij tot het bereiken van een hoge kwaliteit.

Familiale eigenschap

Die voortdurende aandacht voor kwaliteit, al meer dan 4 generaties lang, lijkt wel een erfelijke eigenschap.

Ze leidt, in combinatie met innovatie, ondernemerschap, respect voor onze planeet en de specifieke inbreng van elke werknemer tot een reeks fantastische bieren.

De zorg voor deze fijne collectie is op zich een garantie dat deze en volgende generaties de traditie en passie voor het brouwen verderzetten.

CRISTO

CRISTO

koffie

  • Large Partner

Cristo is een Belgisch bedrijf dat sinds 2000 koffieoplossingen voor bedrijven biedt. Ons gepassioneerd team zorgt voor een uitzonderlijke klantenservice en dat is wat onze klanten waarderen.

Onder ons eigen koffiemerk "Cristo" bieden wij verschillende blends aan, samengesteld uit bonen van de hoogste kwaliteit, voornamelijk uit Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië.

Om een perfecte bereiding van uw koffie te garanderen en aan iedereen een aangepaste oplossing te kunnen bieden, werkt Cristo nauw samen met verschillende fabrikanten van koffiemachines. We zijn een erkende distributeur van JURA, ETNA en Bravilor voor filterkoffie.

YOUREKA !

YOUREKA !

  • Partner

Your partner in 360° for photos, videos and virtual tours

BIONINA

BIONINA

Dranken

  • Partner

https://www.bionina.com/nl/oorsprong

ONTDEK DE WERELD VAN DE BIONINA-FAMILIE

Welkom op de boerderij van BIONINA! Hier doen we aan biologische landbouw. Onze duurzame aanpak is ecologisch verantwoord.

In onze boomgaard groeit het fruit op een natuurlijke manier tot het wordt geplukt. Zonder chemische meststoffen en zonder pesticiden. De grond is hier zeer vruchtbaar, het water is zuiver en de lucht gezond. Het fruit groeit in de allerbeste omstandigheden. Zo kan het dan ook het beste van zichzelf geven.   

BIONINA is een biologische limonade die wordt gemaakt met deze heerlijke vruchten en een natuurlijk sprankelend mineraalwater.

BIONINA bevat geen kleurstoffen noch bewaarmiddelen. De ingrediënten zijn met andere woorden 100% biologisch en natuurlijk. BIONINA is een drankje van een totaal nieuwe soort. Het is immers één van de allereerste biolimonades. BIONINA bezit het Biogarantie-label en het Europese biolabel. Het beste bewijs dus dat BIONINA strikt de Europese reglementeringen op het vlak van biolandbouw naleeft.

POMAX

POMAX

Interior Design

  • Large Partner

Pomax: gedreven door passie, succesvol door innovatie


We schrijven 1993, het puin van de Berlijnse muur werd opgeveegd en de wereld is beduidend kleiner geworden. Mensen, culturen en grondstoffen vinden elkaar in een markt die bol staat van perspectief voor iedereen met lef, ondernemingszin en een creatieve geest. Het is in deze boeiende periode dat Xavier De Vil, Antwerpenaar, ingenieur en zoon van dokter De Vil, zijn kans ziet om zijn kriebelende ondernemingsplannen waar te maken. Na ervaring te hebben opgedaan bij grote multinationals zoals Coca Cola, is de tijd rijp voor deze jonge Vlaamse ondernemer om een volgende gedurfde stap te zetten. Een stap met grote gevolgen voor de Belgische en internationale interieurmarkt, zo zal blijken...

Xavier De Vil stamt uit een groot gezin waarin er veel aandacht was voor kunst en geschiedenis. Dit gaf hem de juiste feeling voor mooie vormgeving en creaties. Grondige research over de nieuwe markten in het voormalige Oostblok versterkte zijn aangeboren zakelijk inzicht. Weldoordachte daadkracht bracht hem tot zijn eerste wapenfeit als onafhankelijk ondernemer: Pomax zag het licht. Het werd een licht dat snel zou schijnen over talloze landsgrenzen heen. Het international potentieel was immers de grootste drijfveer van oprichter De Vil.

JOBKITCHEN.BE

JOBKITCHEN.BE

Horeca vacatures

  • Partner

Jobkitchen.be is een interactieve vacaturesite die zich uitsluitend richt op de hotel- en restaurantsector. Sollicitanten kunnen via de website rechtstreeks reageren bij de werkgever, wat een snelle aanwerving mogelijk maakt. Jobkitchen.be is een laagdrempelig vacaturemedium voor operationele functies. Het is een publieke site die door iedereen op elk moment van de dag geconsulteerd kan worden.

RESENGO

RESENGO

Online reservaties

  • Extra Large Partner

Resengo werd in 2003 opgericht door Dirk Gypen en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van online database toepassingen om zowel interne als externe gegevensuitwisseling van eenmanszaken, KMO's, verenigingen en grote bedrijven te optimaliseren.

Vooral de reservatiesystemen, op maat geconfigureerd naargelang de sector en de werkwijze van de klant, zijn intussen welbekend. Ook in communicatie- en planningssystemen staan ze sterk.

Cubro

Cubro

Webbureau

  • Partner

Curbo heeft als doel online oplossingen te creëren die een effectieve meerwaarde bieden voor lokale ondernemingen. Het is tegenwoordig niet meer voldoende om enkel binnen uw vakgebied de beste te zijn, ook op het internet is het van levensbelang om u met uw onderneming te onderscheiden van de concurrentie.

Cubro richt zich specifiek tot lokale ondernemingen omdat zij vaak niet de capaciteit en budgetten hebben om deze online strijd aan te gaan. Voor deze ondernemingen hebben wij unieke modules gecreëerd die het mogelijk maken om op een budgetvriendelijke manier het verschil te maken met de concurrentie en een website te verwezenlijken die een effectieve bijdrage levert aan de onderneming.

KAASAFFINEURS VAN TRICHT

KAASAFFINEURS VAN TRICHT

Leverancier kazen

  • Partner

We zijn gepassioneerd en gedreven door kaas en kwaliteit. Dit willen we op een vlotte en joviale manier tot bij de mensen brengen. Service, ambacht en kwaliteit zijn voor ons cruciaal.

A Taste Affair

A Taste Affair

Leverancier gastronomie

  • Partner

UNIEK aanbod van natuurwijnen die voldoen aan veeleisende selectiecriteria (biologisch, biodynamisch en/of non-interventionistisch)
PUUR door enkel producten in het aanbod op te nemen die geen (of uiterst weinig) additieven bevatten
EERLIJK in de benadering van de voedings- en drankenmarkt met bijvoorbeeld kurkgarantie
DESKUNDIG advies voor horeca, bedrijven en particulieren

Ben je op zoek naar een geschikte dakwerker uit uw regio: Offertes van dakwerkers vergelijken