Praktische info
Eiermarkt 5, 8000 Brugge
- +32 50 33 78 48
- info@brasserie-raymond.be
Betaalkaarten:
Visa | MasterCard | Bancontact | Maestro
Uitbater:
Pascal Dezutter & Frederik De Vestele
Openingsuren
- Ma
- 12u00 - 14u30 en 18u00 tot 21u30
- Di
- 12u00 - 14u30 en 18u00 tot 21u30
- Wo
- 12u00 - 14u30 en 18u00 tot 21u30
- Do
- 12u00 - 14u30 en 18u00 tot 21u30
- Vr
- 12u00 - 14u30 en 18u00 tot 22u30
- Za
- 12u00 - 14u30 en 18u00 tot 22u30
- Zo
- Gesloten
Brasserie Raymond is gelegen op slechts 50 meter van de bekende Grote Markt in hartje Brugge. Dit restaurant staat gekend bij fijnproevers voor de pure bereidingen in een eigentijds brasseriekader. Uitbaters Pascal Dezutter en Frederik De Vestele dragen gastvrijheid hoog in het vaandel en genieten komt bij Brasserie Raymond op de eerste plaats. Het interieur van Brasserie Raymond is nostalgisch en refereert naar de gezellige sfeer van de eerste grote brasseriën. Aan de voorzijde is er een knus en gezellig terras met zicht op de Brugse stad.
Bij Brasserie Raymond komen gasten smullen van de bekende en verrukkelijke vis -en vleesbereidingen, kreeftengerechten en van het uitgebreide aanbod verse oesters. Mooie producten sieren de kaart en men kan hier bijvoorbeeld proeven van heerlijke kalfsniertjes, krokante kalfszwezerik, of lekkere sliptongetjes. Een vaste waarde is ook de beroemde steak américain, à la minute in de zaal bereid. Gasten kiezen voor deze smakelijke gerechten à la carte, of voor een van de 3-gangen menu’s ‘Belge’ (49,50€) of ‘Raymond’ (44,50€). De producten zijn dagvers en kwaliteit – zowel in de keuken als in de zaal – is zeer belangrijk. Bekijk zeker het krijtbord met dagelijks wisselende suggesties. De gevarieerde wijnkaart vermeldt enkele gerenommeerde Franse toppers aan eerlijke prijzen.
Het mooie, warme interieur, samen met de smaakvolle bereidingen en topproducten, maken van deze plaats een 'old school' Bistronomie topper in de Brugse binnenstad.