Praktische info
Van Colenstraat 8 - 2530 Boechout
- +32 3 284 30 33
- info@restaurantjacqueline.be
Wij accepteren Visa, Mastercard & Bancontact
Uitbater:
Raf Rombouts & Evelien Swiers
Openingsuren
- Ma
- Gesloten
- Di
- Gesloten
- Wo
- Gesloten
- Do
- 19u00 - 23u00
- Vr
- 19u00 - 23u00
- Za
- 19u00 - 23u00
- Zo
- 19u00 - 23u00
Op en top Bistronomie!
Als een parel verscholen tussen de huizen in het centrum van Boechout brengt ‘Jacqueline’ een eerlijke en pure bistronomie keuken. De voormalige slagerij is genoemd naar de grootmoeder van chef Evelien Swiers. De authenticiteit van de oude slagerij bleef deels behouden en in de voorste ruimte kwam een keuken met marmeren koeltoog. Achteraan is er een kleine frisse eetruimte. De lichte meubels met een Scandinavische look zorgen voor de moderne afwisseling. Partner Raf Rombouts zorgt voor een joviale bediening en assisteert bij het selecteren van de wijnen en artisanale bieren.
Evelien Swiers zorgt met bistronomische flair voor mooi gedecoreerde borden en natuurlijke gerechten. Daarnaast kan je ook genieten van een uitgepuurd 4-gangen menu (70€). Zo brengt Evelien bijvoorbeeld haar versie van schelvis met schorseneer. Verder een geniaal gerecht rond grondwiltloof in een combinatie met citrus en kamille, terwijl een stukje parelhoen diepgang krijgt dankzij de diepe smaak van radicchio en aardpeer. In schoonheid eindigen kan met een uitermate origineel bordje cichorei met appel en/of de befaamde kazen van de hand van Van Tricht.
Alleen maar lof voor gastheer Raf. Spot on zijn de aangepaste wijnen die hij minitieus uitzoekt om elk gerecht een extra dimensie te geven.
Jaqueline brengt smaakvolle gerechten met voldoende groenten op een hedendaagse manier ! Het is dan ook meer dan verdiend dat Evelien een score van 13,5/20 krijgt bij Gault Millau
Jacqueline: Passie en trots!